luni, 16 mai 2016

Parrot elegant coroană și upperparts galben -olive; profundă bandă frontală albastră, mărginită

                            http://

Bărbat / coroană și upperparts galben -olive;profundă bandă frontală albastră, mărginită de mai sus de linie subțire albastră deschisă la culoare merge de mai sus și în spatele ochiului; feței și gâtului galben; măsline / piept de culoare galbenă; galben pîntecele mai mici și partea inferioară a cozii, uneori , se spală cu portocaliu pe centrul abdomenului; remigele de acoperire lumină albastră exterioare mediane aripă; / măslini interior mai mică și mediana galben. aripilor remigele de acoperire Factura gri / negru. . Ochi maro inchis  femeie -in general de sex masculin decât duller; portocaliu , de obicei ,absente pe abdomen.Colourization juvenilă:Ca si la adulti, dar bandă frontală minimă sau absentă; pal de măsline, remigele de acoperire exterioară a aripii, slab margined cu albastru pal; în unele femei palid colorate bandă underwing evidentă, dar, în general minim la ambele sexe. Factura galben / maro.

www.prowallpapers.ro/view/pasari_exotice-1024x768.html          
                  

BLUE GÂT (CANINDE) MACAW Exotic Bird Insider

                       http://exoticbirdi

Macaw gâtlejul albastru ( glaucogularis Ara ; anterior Ara Canindé ), de asemenea , cunoscut sub numele de Caninde macaw sau Macaul Wagler lui, [2] este o Macaul endemică la o mică zonă de nord-centrale Bolivia , cunoscut sub numele deLos Llanos de Moxos , această specie este patrimoniul cultural al Boliviei , populația și estimările se recente sugerează că aproximativ 350-400 persoane rămân în sălbăticie. Principalele cauze ale decesului lor este de captare pentru animale decompanie comerciale. Acesta este considerat în prezent critic pe cale de dispariție și de papagal este protejat de interdicții de tranzacționare


nsider.com/      
                  

Scandinavia este locul de origine al pasarilor exotice

                    http://www.descopera.ro/dnews/2646746-scandinavia-este-locul-de-o

 
Pentru o zona cu vad, se platesc si mii de euro. Campania Stirilor PRO TV, "Romania Scandinava", continua cu povestea filierelor care coordoneaza acest traseu al banilor negri. Neoficial, doar in Suedia exista in jur de 3500 de cersetori, dintre care 90 la suta sunt romani.Femeile trezesc mai multa mila, barbatii se imbraca adecvat, ca sa impresioneze, iar locurile de cersit se vand chiar si pentru o luna, doua, cand "titularii" sunt in vacanta, in Romania. Filmati pe ascuns, romanii care traiesc in tarile scandinave, cu mana intinsa, ne-au descris fenomenul. Presa suedeza a scris despre retele romanesti, care aduc pe strazi la cersit batrani si persoane cu dizabilitati. Material semnat de Rares Nastase si Ciprian Vasile.Suedia si Finlanda. Doua tari in care cersetoria nu este interzisa. Iar asta se vede in numarul mare al celor care cer de pomana pe strazi. Unii canta pentru a face bani, altii cauta prin cosurile de gunoi, multi altii isi etaleaza handicapul si saracia.



rigine-al-pasarilor-exotice       
               

Aleatoare Brain Excrementele unui Carolina Parrothead

                         http://


carolinaparrothead.blogspot.ro/2011_11_01_archive.html         
                  

Poze papagali Ara. Poze cu papagali Ara. Imagini cu papagali

                      http://www.pasariexotice.com/index.php?q=Poze_pasari/Poze_cu_papagali_Ara_!_Prezentare                        

Poze papagali Ara. Poze cu papagali Ara. Imagini cu papagali Ara pentru toti iubitorii de pasari exotice.  Aveti imagini cu papagali Ara? Trimite-ne poze cu papagali tai Ara si noi ii facem vedete in aceasta categorie: Poze cu papagali Ara!


intreaba un domn intr-un magazin de animale exotice.

                          htt

intreaba un domn intr-un magazin de animale exotice.
– Avem numai doi papagali, ii spune vanzatorul, dar nu-i vand decat impreuna.
– Dar eu nu doresc decat unul !
– Imi pare rau, dar nu-i vand decat impreuna.
– De ce ?
– Unul nu stie decat turceste iar celalalt e traducatorul …


p://poze.zoopedia.ro/pasari/papagali-vorbitori-279.html         
                       

joi, 17 martie 2016

Lorikeets - Exotic Birds-12 Păsări exotice Cele mai uimitoare

                      http://www.oddee.com/item_98487.aspx




       
                    

Păsări rare la Zoo Brașov

                             http://kissfm.ro/blogs/brasov/tag/zoo/

 În lumea vorbitoare de limba engleză că pasărea sud-african numit "văduvă" pentru neobișnuit de lungă coada ei doliu negru. La bărbați (adică văduv), el ajunge la patruzeci de centimetri, ceea ce este de două ori lungimea corpului lor.

                    http://www.petsfoto.com/tag/birds/